REBO kiest voor VvE Managementsoftware van Convect

Nieuws • 13 october 2024

VvE ManagementActueel

REBO maakt de overstap naar de innovatieve VvE managementsoftware van Convect

REBO maakt de overstap naar de innovatieve VvE managementsoftware van Convect. Deze strategische keuze stelt ons in staat onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.  
 
Esther Burgers, Manager VvE Management bij REBO, licht de keuze toe: "Met Convect kunnen we niet alleen onze huidige diensten optimaliseren, maar ook proactief inspelen op toekomstige ontwikkelingen in de markt. De technologie van Convect is flexibel en rijk aan functionaliteiten, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn en we goed voorbereid zijn op de toekomst.”  
 
Verbeterde gebruikerservaring en functionaliteiten 
Convect biedt diverse nieuwe functionaliteiten die de gebruikerservaring aanzienlijk verbeteren. Een van de belangrijkste innovaties is de geïntegreerde app, waarmee gebruikers snel en eenvoudig reparatieverzoeken kunnen indienen en bestuursleden efficiënt declaraties kunnen afhandelen.  

Daarnaast biedt de software inspectietools die het mogelijk maken om de onderhoudsstatus van gebouwen nauwkeurig in kaart te brengen en te volgen. Deze verbeteringen dragen bij aan een transparantere en efficiëntere bedrijfsvoering voor de VvE’s die door REBO worden beheerd. 

Gefaseerde implementatie  
REBO heeft alle VvE-leden geïnformeerd over deze strategische verandering en zal de overgang naar Convect-software gefaseerd uitvoeren.